توسعه نوع ایمپلنت تراشه برای پرداخت‌های بدون تماس

توسعه نوع ایمپلنت تراشه برای پرداخت‌های بدون تماس

یک شرکت بریتانیایی لهستانی نوعی ایمپلنت تراشه پرداخت زیر پوست توسعه داده است که تنها به اندازه یک دانه برنج بوده و می توان از آن برای پرداخت هزینه با دستگاه های پرداخت بدون تماس استفاده کرد.

به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، شرکت Walletmor اولین شرکتی خواهد بود که خدمات مربوط به تراشه های پرداخت زیر پوست را ارائه می‌کند. ووجتک پاپروتا مدیرعامل این شرکت در مورد محصول کاربردی خود می گوید: از این ایمپلنت می توان برای پرداخت هزینه یک نوشیدنی در ساحل ریودوژانیرو و یا هزینه آرایشگاه در پاریس استفاده کرد. به طور کل امکان استفاده از آن در پرداخت های بدون تماس در هر جایی وجود دارد.

تراشه توسعه یافته کمتر از یک گرم وزن دارد و تنها به اندازه یک دانه برنج است .درون آن از یک ریزتراشه و یک آنتن با رویه بیوپلیمر قرار داده شده است. پاپروتا مدعی است استفاده از این تراشه کاملا ایمن بوده و تاییدیه های سلامت نیز دریافت شده است. پس از کاشت میتوان از این تراشه استفاده کرد. حتی به منبع تامین انرژی نیز نیاز نخواهد داشت. تاکنون بیش از ۵۰۰ عدد از این تراشه ها به فروش رفته است.

فناوری NFC در این تراشه از گوشی‌های هوشمند برای پرداخت استفاده می کند. این در حالی است که سایر ایمپلنت های پرداخت از فناوری هایی نظیر RFID استفاده کرده بودند. نظرسنجی سال گذشته در اروپا نشان داد حدود ۵۱ درصد از افراد نظر مثبتی نسبت به استفاده از ایمپلنت ها دارند اما هنوز نگرانی‌هایی در مورد ورود آن به بدن و یا مشکلات امنیتی وجود دارد.